Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Jilava, dat de ANI pe mâna DNA

MACOVEI - ANI - ANCHETE

Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 4.057.629,97 Lei (aproximativ 963.807 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate în perioada 2008-2011, de către Adrian MLADIN, primar al Comunei Jilava, Județul Ilfov.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Adrian MLADIN, în perioada exercitării funcției publice.

De asemenea, în urma procedurilor de evaluare au rezultat indicii cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită de către Adrian MLADIN, dat fiind faptul că mai multe depuneri de numerar efectuate de către  diverse persoane fizice, în conturile bancare ale persoanei evaluate, sunt nejustificate.

Prin urmare, Agenția Națională de Integritate a sesizat Direcția Națională Anticorupție în vedereaverificării indiciilor privind posibila săvârșire de către MLADIN ADRIAN a infracțiunii de luare de mită, prevăzută de art. 289, alin (1) din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal, coroborat cu art. 6 din Legea 78/2000 privind prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție.

MLADIN ADRIAN a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.