Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Mangalia susţine, fără a-l nominaliza, că Mohammad Murad a fost audiat într-un caz de mituire a alegătorilor. Mohammad Murad neagă

AEP
alegeri locale 2020

Primarul din Mangalia, Cristian Radu, care candidează din partea PNL pentru un nou mandat, susţine - fără a-l nominaliza însă - că Mohammad Murad, candidat indepedent la Primăria Mangalia, a fost audiat la Poliţie într-un caz de mituire a alegătorilor. Murad a negat informaţia, afirmând că nu sunt ilegalităţi şi l-a acuzat pe Cristian Radu că răspândeşte informaţii false. Poliţia a oprit o maşină care aparţine oamenilor lui Murad, iar şoferul nu a fost de acord cu percheziţia autoturismului. Poliţiştii continuă verificările în acest caz.

Cristian Radu a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că unul din candidaţii la Primăria Mangalia a fost dus la poliţie într-un dosar de mituire a alegătorilor.

“Dragi concetăţeni, am aflat, ca şi dvs., cu regret, că unul dintre candidaţii înscrişi în cursă şi mai mulţi colaboratori au fost conduşi la poliţie pentru explicaţii într-un caz de mituire a alegătorilor. Fac un apel către toti cetăţenii Mangaliei să nu îşi rişte libertatea acceptând mită electorală de la tot felul de aventurieri. Mergeţi la vot şi votaţi cinstit!”, a postat primarul Mangaliei şi candidatul PNL la Primăria Mangalia.

Mohammad Murad a dezminţit informaţiile, spunând că nu a fost arestat şi că nu sunt ilegalităţi.

“Nu există nicio dovadă că sunt ilegalităţi. (...) Nu sunt arestat. Nu sunt motive. E vorba de un mod de a trata oameni diferiţi şi acest lucru mă intristează foarte mult”, a explicat Murad, candidat indepedent la Primăria Mangalia.

El a afirmat că anunţul respectiv este fals şi l-a acuzat pe Cristian Radu că face orice pentru a-şi apăra scaunul.

“Este trist că o instituţie publică credibilă care se numeşte Primăria Mangalia să anunţe un anunţ fals total. Din nou dovedeşte că dacă mangalioţii nu ies la vot şi vor să se continue acest lanţ de minciuni, este o problemă majoră pentru toţi, nu doar pentru o parte dintre concetăţeni. Fac apel la toţi tinerii, ieşiţi la vot. Acest mod de a trăi de opt ani de zile va continua. E o persoană care nu cunoaşte nicio regulă de joc decât să îşi apere cu orice preţ actualul scaun”, a afirmat Murad, pe pagina sa de Facebook.

El a declarat că este trist că Poliţia Română ajunge să lucreze pentru un primar sau altul.

“E trist că Poliţia Română care este o instituţie foarte respectată să ajungă să lucreze pentru un primar sau pentru altul. Avem nevoie de echilibru, de o linişte, pentru că numai aşa putem face ca Mangalia să fie schimbată”, a mai afirmat Murad.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că o maşină a fost oprită în trafic la Mangalia, iar şoferul a refuzat să îi fie controlată maşină, fiind dus la poliţier pentru audieri.

“Am avut o sesizare de la Mangalia. Este vorba de un conducător auto care a fost oprit în trafic de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia. Acesta a fost legitimat. Şi pasagerul din dreapta a fost legitimat. În momentul când li s-a pus în vedere că trebuie să se supună indicaţiilor poliţistului în ceea ce priveşte controlul autoturismului, aceştia au refuzat, au părăsit autoturismul şi nu au vrut să se supună. Au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Mangalia unde au fost audiaţi. În acest moment colegii mei au plecat împreună cu aceştia la autoturismul în cauza pentru a fi făcute aceste controale. În urma controalelor, vom vedea ce vom descoperi”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa.

Poliţia a menţionat şi că în zonă şi-a făcut apariţia şi un candidat la Primăria Mangalia, care nu are vreo calitate sau vreo legătură cu incidentul respectiv.

Mohammad Murad a confirmat că şoferul respectiv lucrează pentru el şi a mers în zona respectivă să vadă despre ce este vorba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.