Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Petrosani, sotul Monicai Iacob-Ridzi, a demisionat din functiile din PDL

tiberiu-iacob-ridzi_mare-20080329-041424

Primarul din Petrosani, Tiberiu Iacob-Ridzi, a anuntat, joi, într-o conferinta de presa, ca renunta la toate functiile pe care le detinea în PDL, transmite MEDIAFAX.

"Începând de astazi (joi - n.r.) ramân simplu membru al PDL. Va aduc la cunostinta ca mi-am depus demisia din toate functiile politice pe care le detin în acest partid, respectiv cea de presedinte al Biroului Permanent Local al PDL Petrosani si de prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PDL Hunedoara", a declarat Tiberiu Iacob-Ridzi.

Primarul din Petrosani a precizat ca, în ultimii ani, a simtit "anumite rezerve ale partidului" si ca nu a abandonat PDL nici macar atunci când partidul a vrut sa o excluda din viata politica pe sotia sa, fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob-Ridzi.

"În urma cu 17 ani, când am intrat în viata politica împreuna cu sotia mea, mi-am imaginat ca într-un partid precum PDL suntem ca într-o mare familie. Întotdeauna am pus pe primul plan al vietii mele munca de partid, sacrificând, de nenumarate ori, viata de familie. În toti acesti ani am fost alaturi de PDL si la bine, dar mai ales la greu. Am trecut prin campanii electorale deosebit de grele, atât în Petrosani, cât si peste tot în Valea Jiului si în judetul Hunedoara. Din 2007 am adus PDL trei mandate de primar, obtinând întotdeauna un numar de voturi situat peste media generala a partidului. Din pacate am simtit în ultimii ani, tot mai des, anumite rezerve ale partidului fata de mine, fata de rezultatele mele politice si fata de comunitatea pe care o reprezint. Nu am abandonat familia PDL nici atunci când cei care stiau ca sotia mea este o victima a unei facaturi josnice, în loc sa ia atitudinea normala si morala a unui partid politic de tinuta, cautau solutii pentru a o da la o parte din viata politica. Din cauza tuturor acestor motive, am luat decizia de a renunta la toate functiile mele politice din PDL", a spus Tiberiu Iacob-Ridzi.

Primarul din Petrosani a afirmat ca va duce la bun sfârsit proiectele pe care le are pentru comunitatea locala, multumindu-le celor care au avut încredere în el.

"Le multumesc însa tuturor militantilor din acest partid si numerosilor cetateni ai municipiului Petrosani, ai Vaii Jiului si ai judetului Hunedoara care în mod personal sau în mod public mi-au demonstrat ca fac parte din marea familie a oamenilor de omenie. Datorita acestora voi continua sa fac ceea ce împreuna trebuie sa ducem la bun sfârsit pentru comunitatea noastra, rugându-i în acelasi timp pe toti cei care pot sustine proiectele Petrosaniului sa o faca", a spus Tiberiu Iacob-Ridzi.

Tiberiu Iacob-Ridzi este la al treilea mandat consecutiv în fruntea administratiei locale din Petrosani. El a fost ales prima data în functia de primar al municipiului Petrosani în 2007, dupa moartea fostului edil Carol Schreter. În 2008 si mai apoi în 2012 s-a impus din nou la alegerile locale, învingându-i pe reprezentantii PSD si PNL.

Tiberiu Iacob-Ridzi a fost presedinte al PDL Petrosani si prim-vicepresedinte al PDL Hunedoara.

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnata, în 27 ianuarie, de ICCJ, la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost acuzata de abuz în serviciu privind manifestarile organizate în 2009 de Ziua Nationala a Tineretului, decizia nefiind definitiva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.