Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Râmnicu Vâlcea, cercetat de poliţie după ce a aprins 18.000 de candele în cimitire: 'E o tradiție în noaptea de Înviere'

ziaruldevalcea.ro
mircia gutau

Primarul din Râmnicu Vâlcea este cercetat de poliţie după ce a aprins 18.000 de candele în cimitire în noaptea de Înviere. Miricia Gutău este acuzat de faptul că a încălcat ordonanţele militare atunci când s-a folosit de angajaţii de la spaţii verzi să aprindă lumânările cumpărate din proprii bani, anunță bugetul.ro.

”În dorința de a respecta ordonanța . Eu am încercat ca primar să avem cât mai puține decese și chiar ne situăm pe un loc fruntaș. Eu am rugat cetățenii să nu iasă. E o tradiție în noaptea de Înviere să pui o lumânare la cei apropiați, care au murit. Eu am cumpărat 18 mii de candele din bani proprii. Seara au fost aprinse, în grupuri de câte trei. Am făcut un lucru formidabile și am primit mii de telefoane de mulțumire pentru acest lucru.

Citește și: Managerul Ambulanței București, DATE SURPRIZĂ în a doua zi de Paști: ce s-a întâmplat cu apelurile la 112

Eu știu doar din presă că s-au autosesizat și cercetează. E dreptul lor. Nu am fost sunat să dau explicații. Nu aș fi surprins să sune, am vrut să împărțim pachete celor de peste 65 de ani și care sunt nevoiași, s-a închis și acel lucru după ce autoritățile s-au autosesziat. Bănuiesc că adversarii politici nu stau cuminți nici în ziua de Paște, dar eu le doresc doar un Paște Fericit. Cimiterele sunt administrate de angajații primăriei, nu a intrat nimeni altcineva.”, a spus Mircia Gutău, primar Râmnicu Vâlcea, conform Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.