Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Roznov (Neamț) a ales să treacă la PSD

Facebook/ Ciprian Șerban
Vasile Pavăl

Anunțul a fost făcut de liderilor deputaților PSD, deputatul Ciprian Șerban, el însuși de baștină din Roznov. Primarul Vasile Pavăl, ales pe lista PNL, a decis să candideze pentru un nou mandat sub culorile PSD, susține acesta într-o postare pe pagina sa de facebook.

”Roznov e locul unde m-am născut și am crescut. Mi-am dorit dintotdeauna să fie un oras în continuă dezvoltare, cu oameni multumiți de echipa care muncește pentru bunăstarea lor.

Astăzi, pot să spun că dorința mea se îndeplinește: dl primar Vasile Pavăl se alătură PSD Neamț și va candida pentru un nou mandat în echipa campioană!

Îl felicit pentru această decizie și îi multumesc prietenului meu, Daniel Vasilică Harpa- președintele PSD Neamț, că reușește să coaguleze energiile primarilor nemțeni. Împreună, facem din #Roznov unul dintre cele mai frumoase și cochete orășele de provincie. ”, a concluzionat liderul deputaților social-democrați din Parlamentului României, Ciprian Șerban, prim-vicepreședinte PSD Neamț.

Felicitări și un bun venit și din partea președintelui PSD Neamț, Daniel Harpa:

”Un campion a intrat astăzi în echipa câștigătoare! Dl Vasile Pavăl, primarul orașului #Roznov, va candida anul acesta din partea PSD NEAMT.

Apreciez în mod deosebit gestul său înțelept de a se alătura echipei noastre, decizie pe care au luat-o și vor continua să o ia și alți nemțeni.

Primarul orașului  Roznov este unul dintre cei mai performanți edili din județul nostru. Aduce cu el o vastă experiență și cunoștințe valoroase, care vor întări echipa noastră și vor servi cu devotament intereselor comunității roznovene.

Îl felicit pentru această decizie inspirată și sunt ferm convins că va continua să muncească, în echipa potrivită, pentru  bunăstarea locuitorilor orasului Roznov.

Bine ai venit, Lică!”, a scris el pe Facebook.

Iar primarul din Roznov, Vasile Pavel, justifică venirea lui la PSD într-un mesaj adresat cetățenilor din localitatea pe care o conduce:

”Dragi roznoveni,

Am ales să mă alătur astăzi echipei PSD și președintelui Daniel Harpa!

Am luat această decizie în primul rând pentru comunitate, pentru voi cei care m-ați ales!

Am simțit că mă regăsesc alături de valorile social democrate, îmi place să construiesc, să dezvolt, să fac politică și administrație pentru oameni!

Un alt motiv este că îl susțin cu toată tăria pe președintele Daniel Harpa, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, pentru că, în mod natural, doar un primar cu atâtea mandate poate înțelege cu ce ne confruntăm și ce nevoi avem noi primarii.

Așa cum a fost și până acum, știu că întotdeauna voi găsi la Daniel Harpa ușa biroului de președinte al CJ deschisă, o vorbă bună, un sfat și un sprijin!

Împreună cu echipa mea de consilieri  vom face din Roznov unul dintre cele mai frumoase și moderne orașe din România!

Cu prețuire,

Primar Vasile Pavăl”, a spus tot într-un mesaj pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.