stiripesurse.ro

 
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Primarul din Târgu Jiu, dat de ANI pe mâna DNA

florin carciumaru

Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Direcția Naționalã Anticorupție cu privire la posibila sãvârșire de cãtre CÂRCIUMARU FLORIN, primar al Municipiului Târgu Jiu, a infracțiunii asimilatã infracțiunilor de corupție precum și a infracțiunii de conflict de interese.

Potrivit ANI, în calitate de ordonator de credite, edilul a semnat mai multe documente în beneficiul S.C. PRES SANITAS S.R.L. Târgu Jiu, societate de la care fiica sa, CÃLINOIU EUGENIA FLORINELA (fostã CÂRCIUMARU), a achiziționat, în anul 2010, prin mandatar CÂRCIUMARU FLORIN, un imobil la prețul de 70.200 Lei. Imobilul fusese achiziționat anterior, în anul 2007, de cãtre aceastã societate comercialã cu prețul de 270.000 Lei.

Astfel, în calitate de ordonator de credite, CÂRCIUMARU FLORIN a semnat trei programe de investiții din bugetul local, prin care s-au alocat fonduri pentru lucrarea „Rețea canalizare menajerã str. Constantin Dobrogeanu Gherea, Mun. Târgu Jiu”, precum și un contract de lucrãri încheiat între Primãria Mun. Târgu Jiu și S.C. PRES SANITAS S.R.L. (11 documente întocmite pe parcursul procedurii de achiziție, premergãtoare semnãrii contractului de lucrãri, un act adițional la acest contract, 6 documente întocmite pe parcursul procedurii premergãtoare semnãrii actului adițional precum și 6 ordonanțãri de platã).

Valoarea totalã a beneficiului obținut de cãtre S.C. PRES SANITAS S.R.L. a fost de 133.509,7 Lei (aprox. 29.446,3 euro).

În perioada 2005 – 2010, S.C. PRES SANITAS S.R.L. a încheiat cu Primãria Municipiului Târgu Jiu mai multe contracte în valoare totalã de 35.000.000 de lei (aprox. 7.719.453 Euro).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

CITESTE SI

EXQUIS.RO

REVISTABLOGURILOR.ROFii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.