Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Gabriel Mutu își menține propunerile: construiește un parc nou și dublează bursele elevilor

Romania libera
gabriel mutu

Ieri, 03.02.2020, la sediul Primăriei Sectorului 6 a avut loc ultima rundă a dezbaterii publice privind Proiectul de Buget al Sectorului 6 pentru anul 2020.

Întâlnirea a fost moderată, și de această dată, de primarul Gabriel Mutu, iar directorii din cadrul aparatului administrativ au venit cu informații și lămuriri la fiecare întrebare.

“Îmi mențin propunerile anunțate în cadrul primei dezbateri asupra proiectului de buget pe anul 2020: suplimentarea bugetului de investiții cu 10 milioane de lei pentru construirea unui parc nou, în Prelungirea Ghencea, și dublarea burselor elevilor Sectorului 6.

Citește și: PER cere obligativitatea înființării perdelelor forestiere simultan cu obiectivul de construire a autostrăzilor și a drumurilor naționale

Totodată, reafirm că prioritatea noastră rămân investițiile în sector, peste 40% din bugetul total fiind alocat pentru infrastructură, reabilitare termică, educație, locuri de joacă, modernizare străzi”, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Proiectul de buget pentru anul curent a fost pus în dezbatere publică încă din 16 ianuarie, putând fi studiat atât la sediul instituției, cât și online – www.primarie6.ro. Întâlnirea de astăzi a fost cea de-a treia pe această temă, după cea pe care edilul a avut-o cu consilierii locali ai Sectorului 6 și prima rundă a dezbaterii cu membrii comunității.

Proiectul de Buget al Sectorului 6 pentru anul 2020 va fi supus votului consilierilor locali în ședința ordinară din luna februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.