Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat cine va face studiul de fezabilitate pentru drumul dintre București și Corbeanca

Primaria Capitalei
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, sâmbătă, că a fost desemnat câştigătorul procedurii de achiziţie pentru realizarea Studiului de fezabilitate aferent Drumului Radial 4.

”A fost desemnat câştigătorul procedurii de achiziţie pentru realizarea Studiului de fezabilitate aferent Drumului Radial 4 (DR4 Nord Expres). DR4 – Nord Expres va avea o lungime de 11,5 km şi va face legătura între Bucureşti şi localitatea Corbeanca (Ilfov), pe ruta Bd. Poligrafiei – DNCB - Autostrada A0”, a anunţat, sâmbătă, primarul general, conform News.ro.

Nicuşor Dan a precizat că, în urma licitaţiei organizate de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti, a fost selectată Asocierea GRAFIC TENDS (Leader), STUDIO CORONA S.R.L. CIVIL ENGINEERING.

Valoarea investiţiei este de 13.534.799 de lei pentru servicii de elaborare a Studiului de fezabilitate, a proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire şi obţinerea autorizaţiei de construire.

În ianuarie 2022, Primăria Capitalei şi Ministerul Transporturilor au semnat contractul pentru realizarea a 10 drumuri radiale care vor lega Bucureştiul de viitoarea autostradă de centură.

Primarul general afirma atunci că este ”cel mai ambiţios proiect de infrastructură rutieră al acestui deceniu pentru Bucureşti”.

Proiectul prevede realizarea a 96 de kilometri de drumuri radiale, cu 33 noduri rutiere, prin care principalele şosele ale Capitalei vor fi legate direct de autostrada de centură pentru a fluidiza traficul rutier în Bucureşti şi pentru a genera dezvoltare în regiunea metropolitană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.