Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul interimar al Sectorul 5 anunță demisia Directorului de la Infrastructură prins că folosea resurse ale statului în interes personal

Inquam Photos
Florin-Nciculae Titică

Florin-Niculae Titică, directorul de la infrastructura Sectorului 5, a demisionat din funcție după ce a fost prins de presă folosind resurse ale instituției pe care o conducea în interes personal.

Vineri dimineață, ziarul Libertatea a arătat cum un muncitor din subordinea companiei conduse chiar de Florin-Niculae Titică, Infrastructură S5 SA, lucra în curtea acestuia. În fața casei era o mașină plină de brăduți tuia, aparent proaspăt tăiați.

Urmare a acestei întâmplări ”Azi 01.07.2022, Primarul interimar al Sectorului 5 al municipiului București Ion-Constantin Melnic i-a solicitat Directorului General al societații Infrastructură S5 S.A. Florin – Niculae Titică demisia de onoare în urma solicitării  făcute de către liderul grupului politic Viceprimarul Sectorului 5 Mircea-Horațiu Nicolaidis ca urmare a articolelor apărute în presă ce pot afecta imaginea grupului dar și a Primăriei Sectorului 5.

În urma articolelor apărute s-a constituit și o comisie de verificare în cadrul societății pentru a efectua cercetările necesare și a intocmii un raport cu privire la presupusele acțiuni semnalate în presă.

Luni 04.07.2022 la ora 09:00 președintele Cosiliului de Administrație al societății Infrastructură S5 S.A. Claudiu-Octavian Ceti, a convocat Consiliul de Administrație al companiei pentru a lua la cunoștință de demisia de onoare a domnului Director General Florin-Nciculae Titică respectand prevederile legii 31/1991 Legea Societăților Comerciale, coraborate cu OG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. Domnul Florin-Niculae Titică avea un contract de mandat pe 4 ani începând cu luna martie a anului 2021, acesta fiind selectat conform procedurilor de selecție reglementate de OG 109/2011 cu completările și modificările ulterioare. În urma demisiei toate prevederile contractuale vor înceta.

Interimatul până la demararea procedurii de selecție conform OG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice va fi asigurat de directorul tehnic al societății Infrastructură S5 S.A. Alionte Gheorghe, de profesie inginer, cu peste 30 de ani experiență în domeniul infrastructurii și construcțiilor civile.”, se spune într-un comunicat al Primăriei Sectorului 5.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.