Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul interimar al Sectorului 4 vorbește despre scandalul declanșat de demisiile consilierilor

daniel baluta

Mai mulţi consilieri locali ai sectorului 4 au anunţat vineri că demisionează din funcţiile pe care le deţin, nemulţumiţi de modul cum lucrează cu actuala conducere a Primăriei. Trei consilieri locali din grupul ALDE şi alţi doi din partea PNL şi PSD şi-au prezentat în scris demisia la şedinţa Consiliului local, ei susţinând că în zilele următoare şi alţi colegi vor face acelaşi gest.

Primarul interimar al Sectorului 4, Daniel Băluță, de la PSD, spune că demisiile consilierilor nu reprezintă o coincidență și că ar face parte dintr-o strategie a lui Cristian Popescu Piedone.

Citește și: SCANDAL uriaș la Primăria Sectorului 4: Consilierii și-au dat DEMISIILE / VIDEO

”Astăzi, 3 consilieri locali și-au înaintat demisia din cadrul Consiliului local al primăriei sectorului 4, iar alți 5 și-au manifestat intenția de a pleca.

Faptul că aceștia au decis brusc că nu sunt mulțumiți de activitatea conducerii primăriei, îmi dă de gândit. Poate dacă nu eram înainte cu o lună și jumătate de alegerile locale, aș fi considerat că este o simplă coincidență.

Din păcate, cred este vorba despre ceea ce am bănuit încă de la început, și anume faptul că fostul primar Cristian Popescu Piedone a controlat tot timpul consiliul local. În această situație, apare suspiciunea că, de la demisia fostului primar , după tragedia de la Colectiv, aceștia au acționat la ordinele lui Cristian Popescu Piedone. Altfel este de neexplicat gestul lor, care vine la câteva zile după ce Cristian Popescu Piedone a decis să candideze la primăria sectorului 4.

Fac un apel la presă să se informeze direct la sursă, din dorința comună ca cetățenii sectorului 4 București să primească cele mai corecte știri.”, a precizat Daniel Băluță pentru STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Radu Tudor: Aș compara, ceea ce s-a întâmplat la ÎCCJ, cu războiul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.