Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Londrei crede că este prematur ca echipele din Premier League să joace meciuri în capitală

www.diarystore.com
Big Ben Londra

Primarul Londrei, Sadiq Khan, crede că este prea devreme ca oraşul să găzduiască în luna iunie meciuri din campionatul de fotbal al Angliei, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, scrie ziarul Evening Standard.

Guvernul britanic a relaxat restricţiile, iar luni a anunţat că Premier League s-ar putea relua de la 1 iunie în anumite condiţii. Khan consideră însă că este prematur ca Arsenal, Chelsea şi Tottenham să joace meciuri în capitală, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Revoluție în Poliție! Sistem de recunoaștere facială pentru IGPR! Achiziție de aproape un milion de euro!

Aceste trei cluburi sunt printre cele care au exprimat luni obiecţii în legătură cu planul încheierii sezonului pe terenuri neutre.

Premier League speră că partidele vor putea fi reluate pe 12 iunie. 22 dintre cele 92 de meciuri ar urma să se dispute la Londra, iar alte cinci pe stadionul lui Watford, Vicarage Road.

Khan este îngrijorat de o reluare prematură a competiţiilor într-unul din oraşele cele mai lovite de pandemie, deşi numărul de cazuri a scăzut considerabil în ultimele săptămâni.

Citește și: Înregistrare explozivă! Raed Arafat somează firma care a câștigat contractul de 600 de milioane de euro în fața lui Deltamed

Un purtător de cuvânt al primăriei a declarat: "Sadiq este extrem de nerăbdător ca Premier League şi sportul profesionist în general să fie reluate. Totuşi, când ţara se confruntă în continuare cu această criză şi sute de oameni mor zilnic, el crede că este prea devreme să vorbim de reluarea Premier League şi a sportului de înalt nivel în capitală".

"Ca fan al lui Liverpool, Sadiq vrea desigur ca Premier League să reînceapă, dar asta se poate întâmpla doar când situaţia va fi sigură şi nu va putea fi impusă nicio povară suplimentară pe umerii NHS (serviciul britanic de sănătate - n. r.) şi ai serviciilor de urgenţă", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Citește și: Sunt anunțate noi măsuri! Ce vor trebui să facă pasagerii în avion .

Premier League urmează să discute problema locului de desfăşurare a meciurilor la reuniunea de joi la care vor participa Oliver Dowden, secretarul de stat responsabil pentru sport în guvernul britanic, şi poliţia metropolitană. Există îngrijorări în legătură cu prezenţa în număr mare a fanilor în jurul stadioanelor în ziua de desfăşurare a meciurilor, notează cotidianul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.