Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul municipiului Mediaş încurajează cetăţenii să-i reclame pe cei care nu stau în izolare

112 politia politie

Primarul municipiului Mediaş, Gheorghe Roman, face apel la cetăţeni să-i reclame pe cei care nu respectă regulile de izolare la domiciliu, la Poliţia Locală sau la Direcţia de Asistenţă Socială, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri AGERPRES.

"Orice medieşean care cunoaşte persoane întoarse recent din străinătate şi care nu respectă regulile de izolare la domiciliu este rugat să sune de îndată la Poliţia Locală din Mediaş sau la Direcţia de Asistenţă Socială, la numerele de telefon făcute public (0269/841394; 0758/028195)", a declarat primarul Mediaşului, Gheorghe Roman, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Germania a confirmat 4.764 de cazuri noi de coronavirus

Acesta le-a transmis tuturor celor care s-au întors în ultimul timp din străinătate să stea în izolare acasă şi să sune în caz de nevoie la Direcţia de Asistenţă Socială.

"În acest moment, pe plan local atenţia noastră se îndreaptă în două mari direcţii. Prima este gestionarea situaţiei celor izolaţi la domiciliu, a medieşenilor care s-au întors din străinătate în această perioadă. Prin Direcţia de Asistenţa Socială am luat numeroase măsuri pentru a avea o evidenţă cât mai precisă a acestora, dar şi de a răspunde prompt nevoilor lor. În acest sens, le cer tuturor celor care s-au întors în ultimul timp din străinătate să rămână în izolare la domiciliu şi să sune în caz de nevoie la Direcţia de Asistenţă Socială, la numărul de telefon făcut public (0758/028195). Instituţiile militarizate abilitate au în această perioadă dreptul de a-i legitima pe toţi cetăţenii care se află în spaţiile publice şi, dacă se consideră necesar, să îi trimită în izolare instituţionalizată", a mai spus primarul Gheorghe Roman.

Până în 23 martie, în municipiul Mediaş s-au întors acasă, din străinătate, 265 de cetăţeni, potrivit primarului Gheorghe Roman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.