Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul New York-ului exprimă îndoieli cu privire la veridicitatea declarațiilor prințului Harry referitoare la o urmărire de mașini

Netflix/Youtube
printul harry meghan markle

Purtătorul de cuvânt al prinţului Harry a declarat miercuri că el, soţia sa Meghan şi mama acesteia au fost implicate într-o cursă de maşini "aproape catastrofică", în timp ce maşina în care se aflau era urmărită de fotografi ai presei din New York, informează Rador.

Comunicatul emis de biroul de presă al prinţului Harry subliniază că urmărirea a durat mai bine de două ore. Primarul New Yorkului, Eric Adams, a calificat incidentul ca fiind "nechibzuit", dar şi-a exprimat îndoiala cu privire la durata acestuia. "Îmi este greu să cred că a fost vorba de o urmărire la viteză foarte mare care ar fi durat două ore. Îmi este foarte greu să cred asta - şi o să aflăm cu exactitate durata urmăririi. Dar vă spun că o urmărire de numai 10 minute este extrem de periculoasă în oraşul New York", a declarat Eric Adams.

Departamentul de poliţie din New York (NYPD) a declarat că mulţi fotografi le-au făcut călătoria dificilă, dar nu s-au înregistrat niciun fel de coliziuni, răniri sau arestări, informează BBC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.