Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Nicuşor Dan: În cursul lunii august vom ieşi în sistemul de achiziţii publice cu toate liniile de tramvai care mai sunt de modernizat

www.facebook.com
tramvai 41

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat vineri, în deschiderea şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, că în cursul lunii august vor ieşi în sistemul de achiziţii publice cu toate liniile de tramvai care mai sunt de modernizat, potrivit news.ro.

Primarul Capitalei a afirmat că pe ordinea de zi se află indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea liniilor de tramvai.

”Cu totul, sunt 16 tronsoane, totalizând cei 52 de km care mai sunt de modernizat din reţeaua de tramvai existentă a Municipiului Bucureşti”, a spus Nicuşor Dan.

El a precizat că în proiectul de rectificare este şi modificarea listei de investiţii, astfel încât zilele următoare să poată declanşa licitaţia pentru toate aceste tronsoane, începând cu liniile 40,55 şi 5 şi continuând cu celelalte.

”În cursul lunii august vom ieşi în sistemul de achiziţii publice cu toate liniile de tramvai care mai sunt de modernizat”, a spus primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.