Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul orașului în care s-a prăbușit o clădire cu 10 etaje, reținut

huffingtonpost.co.za
catuse

Autoritățile judiciare iraniene care investighează prăbușirea unei clădiri cu 10 etaje în care au murit cel puțin 11 persoane i-au reținut pe primarul orașului Abadan și pe alți nouă oameni, a anunțat, marți, presa de stat, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Clădirea rezidențială și comercială cu 10 etaje s-a prăbușit parțial luni, prinzând sub dărâmături cel puțin 80 de persoane, potrivit televiziunii de stat.

Mai multe persoane au fost reținute în urma incidentului printre care sunt fostul primar, actualul primar și angajați ai Primăriei.

„Zece persoane care sunt principalele elemente implicate în acest incident, inclusiv actualul și fostul primar din Abadan, o serie de angajați ai municipalității și cei care au supervizat acest proiect au fost reținute, iar ancheta continuă", a declarat procurorul local Sadeq Jafari Chegeni pentru televiziunea de stat.

Autoritățile au anunțat că alte secțiuni ale clădirii s-ar putea prăbuși și le-au cerut oamenilor să nu se adune în apropierea locului.

Mojtaba Khaledi, purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgență de stat, a declarat pentru televiziune că aproximativ 50 de persoane ar putea fi încă prinse sub dărâmături. 11 persoane au murit în urma incidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.