Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Piedone, în control la shaormeriile din Sectorul 4

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, continuă seria verificărilor întreprinse în scopul identificării oricăror abateri de la practicarea unui comerţ civilizat. Odată cu debutul verii, edilul a intensificat derularea acestor acţiuni pe toată rază sectorului.

Verificările sunt realizate personal de primar, în prezenţa unui singur reprezentant al Corpului de Control, ulterior, în funcţie de cele constatate, fiind angrenate şi efectivele Poliţiei Locale Sector 4.

Controlul derulat mari, 30 iunie, i-a vizat într-o prima etapă pe comercianţii care îşi desfăşoară activitatea în incinta Pieţei Sudului, ulterior fiind extinse în rândul agenţilor economici din zona Big Berceni.

Pentru comercializarea produselor fără termen de valabilitate sau cu termen de valabilitate expirat, au fost aplicate amenzi totalizând 40.900 lei.

„În urmă sesizărilor pe care le-am primit din partea cetăţenilor, atât prin petiţii, cât şi online, pe e-mail sau pe facebook, mi-au fost semnalate posibilele nereguli în activitatea desfăşurată de anumiţi agenţi comerciali din Sectorul 4. Fie că sunt private sau sunt administrate de Autoritatea Locală, noi nu am făcut diferenţa, sancţionând drastic orice abatere de la practicarea unui comerţ civilizat”, a spus Cristian Popescu-Piedone.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.