Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Ploieştiului a semnat contractul pentru achiziţia a 20 de troleibuze electrice prin Programul Operaţional Regional

arhiva personala
Adrian Dobre

Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a semnat, marţi, contractul pentru achiziţia a 20 de troleibuze electrice noi, investiţia fiind susţinută prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Potrivit unui comunicat de presă al primăriei, cele 20 de autovehicule vor avea o capacitate de minim 70 pasageri, din care 30 de locuri pe scaun, şi vor contribui la creşterea calităţii aerului, asigurarea de condiţii superioare de transport, prin dotările de care vor dispune, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Atac devastator la adresa lui Kovesi: ‘Vorbește în română la Euronews. La Codruța Kovesi, până și vestitele șosete au rămas la fel’

Aceste troleibuze complet electrice vor asigura funcţionalitatea la capacitatea de 100% a liniilor existente de troleibuz şi respectarea orarului curselor, inclusiv la orele de vârf.

"Noile mijloace de transport urban, împreună cu celelalte 18 autobuze diesel Euro 6 ce au fost achiziţionate deja de municipalitate vor îmbunătăţi flota de mijloace de transport ecologice în municipiul Ploieşti. Aceste troleibuze reprezintă doar o etapă în ceea ce înseamnă angajamentul luat de conducerea primăriei de a înlocui flota de mijloace de transport învechite şi uzate cu un sistem de transport eficient, ecologic, dedicat călătorilor. Valoarea totală a proiectului este de 47.690.600 lei, iar perioada de implementare a acestuia se va încheia la data de 31 decembrie 2022", precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.