Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Ploieștiului: Nu știm unde vom interna pacienții evacuați de la Spitalul Ploiești

www.mondonews.ro
andrei volosevici

Primarul Ploieștiului, Andrei Voloșevici, susține că toți cei 18 pacienți evacuați de la Spitalul din Ploiești au fost preluați de ambulanțe, dar pentru că sunt pacienți Covid, este o problemă cu locul în care vor fi transferați, pentru că nu sunt locuri în spitale. Primarul a explicat faptul că pacienții ar putea ajunge la Spitalul Județean Prahova sau la Spitalul ”Schuller”.

”Am fost acolo, m-am interesat pentru că mi se pare logic să vedem care este evaluarea în privința celor 18 pacienți, care au fost evacuați.

În spital erau 20 de pacienți, doi au murit, din păcate.

Problema este că trebuie să găsim locație pentru cei 18 oameni evacuați. Trebuie să vedem dacă spitalul Schuller are capacitatea de a primi acești pacienți. Toate ambulanțele au plecat

Este un spital al Consiliului Județean, care este în Ploiești, acum am ajuns la spitalul Suller, să vedem dacă îi poate primi pe acești oameni nefericiți.

La spitalul de Pediatrie, nu știu în ce măsură putem să avem grijă de acești oameni, în ceea ce privește medicamentația.

Toți cei 18 pacienți care au rămas în viață merg spre evaluare, spre UPU. Toți sunt cei care sunt într-o stare mai bună vor merge la Spitalul Suller.

Am informația că, la un moment dat, a luat foc și halatul unei asistente care a încercat să ajute.”, a spus pAndrei Voloșevici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.