Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul PNL, care a bătut o femeie în stradă, candidează din nou. Orban: Îmi pun obrazul pentru el!

Primarul Jenor Beudean, cel care în anul 2016 a bătut o femeie în plină stradă, este susținut din nou de PNL pentru a candida la alegerile locale. Mai mult, liderul PNL și premier, Ludovic Orban, a spus că-și pune obrazul pentru el.

Citește și: Traian Băsescu detonează o nouă 'bombă' în campanie: 'Îi dau lui Nicușor Dan termen până mâine să spună care a fost prețul înțelegerii'

Pe 7 septembrie 2020, premierul Ludovic Orban a făcut o vizită la Șieu-Odorhei pentru a-și arăta susținerea față de Beudean. “Ne bucurăm și îi mulțumim că și-a făcut un pic de timp să viziteze comuna noastră”, a spus Beudean atunci, în fața Căminului Cultural.

Dacă mă sună Jenor, și mă cam sună, drept să vă spun, domnule, bagă-mă și pe mine la PNDL 3, cu știu eu ce, apă, canalizare, eu o să mă gândesc că am fost aici, mi-am pus obrazul pentru el, trebuie să îl ajut. Așa că mergeți pe mâna lui, că e un om ok și vă garantez la ce proiecte pune pe masă”, a spus Ludovic Orban, informează Libertatea.

În anul 2016, Jejor Beudean a bătut o femeie în plină stradă. Agresiunea s-ar fi produs după un incident neplăcut petrecut între cei doi la o trecere de pietoni. Bărbatul femeii susține că politicianul era s-o calce pe trecerea de pietoni pe femeie, iar aceasta, de spaimă, ar fi dat cu piciorul în mașina bărbatului. O stradă mai încolo, cei doi s-ar fi intersectat din nou, iar Jenor Beudean s-ar fi coborât din mașina lui și ar fi lovit-o pe Nicoleta-Loredana Constantinescu în plină stradă, notează Vocea Transilvaniei. În plus, ar fi vrut să o suie în mașina lui și să o ducă la o secție de Poliție, pentru ca femeia să dea socoteală probabil pentru că a dat cu piciorul în vehicul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.