Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul PNL care a pus alte persoane să dea foc unor ferme de animale a fost ARESTAT: Detalii REVOLTĂTOARE din anchetă

PNL

Primarul comunei Urecheşti din judeţul Vrancea, Nistor Bratosin, de la PNL, reţinut într-un dosar în care este acuzat că ar fi instigat o persoană să dea foc unor ferme, a fost arestat preventiv joi, măsura fiind dispusă de magistraţii Judecătoriei Focşani. În acelaşi dosar, s-a mai dispus arestarea unei a doua persoane, acuzată de distrugere, aceasta fiind arestată şi într-un alt dosar.

Primarul comunei Urecheşti, Nistor Bratosin, a fost audiat miercuri în legătură cu două incendii care au avut loc în urmă cu câteva luni, incendii care potrivit anchetatorilor ar fi fost provocate intenţionat, scrie news.ro.

Citește și: A doborât tot: Ce serial se află pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Astfel, primarul este cercetat pentru două infracţiuni de instigare la distrugere, în timp ce o altă persoană este cercetată pentru comiterea celor două infracţiuni de distrugere. Surse din rândul anchetatorilor susţin că cei doi nu si-ar fi recunoscut faptele.

Persoana acuzată că ar fi provocat cele două incendii, instigată de primar, este arestată într-un alt dosar legat de mai multe spargeri de locuinţe, urmate de furtul mai multor obiecte de valoare- bijuterii, electronice şi electrocasnice dar şi de sume de bani.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul averii Stelei Popescu: Cine va mai beneficia de bunurile sale

Faptele de care este acuzat primarul Nicolae Bratosin au avut loc la sfârşitul anului 2017 în Urecheşti. Atunci, două ferme au fost mistuite de incendii, iar zeci de animale au murit, la interval de doar două săptămâni. Poliţiştii au menţionat atunci că focul ar fi fost pus intenţionat, iar proprietarii fermelor au spus la cercetări că ar putea fi vorba despre o răzbunare politică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.