Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul PNL din Tecuci anunță că nu votează lista comună PNL-PNL la europarlamentare

Radu Pop
lucian costin

Prezent la Reperul TV, primarul municipiului Tecuci, Lucian Costin, a declarat că, în acest moment, se discută în birourile centrale de la București despre o eventuală candidatură comună PNL-PSD, la Galați. Conform declarațiilor primarului tecucean, pentru președinția CJ Galați ar putea să candideze liberalul George Stângă, iar pentru Primăria Galați să candideze actualul primar, Ionuț Pucheanu.

„Interesant e că a fost în discuție inclusiv Județul Galați, unde PNL trebuia să preia candidatura CJ. Nu s-a ajuns în acest moment la o înțelegere finală, probabil că în birourile centrale se mai discută acest lucru (…). Dacă se va lua o decizie, e un lucru bun. Dacă nu se va lua o decizie, vom merge separat (…). Un element de noutate ar fi dacă s-ar ajunge la o înțelegere pentru ca această candidatură (la CJ Galați n.r.) să fie a PNL-ului, iar la municipiul reședință de județ să rămână a PSD-ului”, a declarat Lucian Costin.

Lucian Costin s-a arătat nemulțumit și de ideea ca PSD și PNL să meargă în alegerile europarlamentare având listă comună de candidați.

„Iau foarte în serios dacă voi vota această listă de europarlamentari. Eu, personal, nu pot vota stânga. Analizez foarte serios dacă pot să votez această listă (…). Astăzi, eu n-o pot vota! Nu m-au convins oamenii de pe această listă comună”, a concluzionat Lucian Costin, primarul Municipiului Tecuci.

Alegerile locale și europarlamentare vor avea loc pe data de 9 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.