Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul PSD din Constanța: După Radu Mazăre, mi-am dorit o subexpunere publică

constanta.ro
fagadau

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a afirmat joi, că şi-a impus o "subexpunere publică", în opoziţie cu modul în care acţiona fostul edil Radu Mazăre, pentru ca, în mandatul său să se vorbească despre municipiu, nu despre persoana sa.

Citește și: MUTARE-ȘOC în București: campania PSD, condusă de un veteran al politicii

"După ce Constanţa a avut un primar cu supraexpunere mediatică, mi-am dorit un mandat în care primarul să fie cu subexpunere mediatică, să se vorbească despre Constanţa. Vă aduceţi aminte că, în urmă cu cinci, cu zece ani, primeaţi telefoane de la rude sau prietenii din ţară şi nu vă întrebau ce e la Constanţa, vă întrebau ce mai face Mazăre al vostru. Astăzi, toată lumea întreabă ce e la Constanţa', a afirmat primarul într-o conferinţă de presă.

Întrebat despre situaţiile în care contracandidaţii săi îl asociază cu Radu Mazăre, Decebal Făgădău a arătat că cei care fac astfel de legături sunt, de fapt, persoane care căutau compania fostului edil.

"Nu au nimic probabil de spus despre ei. După patru ani de zile, după controale, zeci de analize, de investigaţii, probabil că nu au altceva de spus. Eu nu am nimic de ascuns. (...) mulţi dintre ei chiar îşi făceau poză cu Radu Mazăre (...). Nu mă interesează cu cine mă asociază, sunt asociat pe viaţă cu Constanţa", a spus Făgădău.

Decebal Făgădău a devenit primar interimar în 2015, după demisia lui Radu Mazăre, iar în 2016 a câştigat funcţia de primar al municipiului Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.