Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 1 anunță investiții masive la Spitalul de Arși

dan tudorache

Primăria Sectorului 1 va face posibilă redeschiderea Secției de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, care a fost închisă în urmă cu o săptămână. Aceasta a fost concluzia întâlnirii dintre Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, și managerul interimar al Spitalului de Arși, Cristian Nițescu, care a avut loc în această dimineață la sediul clinicii.

Sorin Ovidiu Vîntu, 6 ani de închisoare cu EXECUTARE

Lucrările de reabilitare a secției ATI vor începe săptămâna viitoare și vor dura maxim două luni, dată de la care această secție va redeveni funcțională. Valoarea totală a investiției este de 250.000 euro, fără TVA, și va fi suportată din bugetul local al Sectorului 1.

Radu Moraru zguduie România:Dezvăluiri fără precedent despre Laura Codruţa Kovesi şi Robert Turcescu

”Investițiile în sănătate sunt prioritare pentru administrația pe care o conduc. Era de datoria noastră să investim, de urgență, în redeschiderea Secției de Terapie Intensivă a Spitalului de Arși, singura clinică de acest gen din țară. Acest spital trebuie să beneficieze de o infrastructură la standarde europene pentru ca actul medical să se desfășoare în condiții de siguranță atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical”, a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

DECRETE semnate de Klaus Iohannis: Schimbări MAJORE la vârful SRI

Investiția va consta în dotarea celor cinci camere ale secției ATI cu un sistem de climatizare ultramodern, cu pereți din inox achiziționați din străinătate, precum și cu uși glisante din inox.

Cu această ocazie, edilul Sectorului 1 a mai precizat că primăria pe care o conduce va investi într-un nou spital de arși doar într-un parteneriat cu Ministerul Sănătății.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.