Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul sectorului 1 anunță că demarează a doua etapă a programului de anvelopări, în care vor fi incluse 47 de imobile

Agerpres
Clotilde Armand

Primarul sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat, sâmbătă, că demarează a doua etapă a programului de anvelopări de blocuri de locuinţe finanţat cu bani de la Banca Europeană de Investiţii (BEI), în această fază fiind incluse 47 de imobile.

"Demarăm cea de-a doua etapă a acestui program în care vor fi incluse alte 47 de blocuri care necesită lucrări de anvelopare. Proiectul beneficiază de finanţare din partea Băncii Europene de Investiţii. Lansăm în perioada următoare procedura de achiziţie pentru proiectare pentru alte 85 de imobile", a scris Armand, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit edilului, lucrările la primele 30 de blocuri incluse în acest an în "Programul de Creştere a Performanţei Energetice a Clădirilor de Locuinţe" sunt "aproape" de finalizare, informează Agerpres.ro.

Primăria Sectorului 1 anunţa la începutul lunii mai că au început lucrările la primele 30 de blocuri incluse în acest an în "Programul de creştere a performanţei energetice a clădirilor de locuinţe", proiect ce beneficiază de finanţare din partea Băncii Europene de Investiţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.