Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand: '14 imobile au fost anvelopate în acest an, alte 25 sunt în diferite stadii de execuţie'

Facebook
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că, în acest an, au fost finalizate lucrările de anvelopare pentru 14 imobile, iar la alte 25 acestea se află în diferite stadii de execuţie.

"Lucrăm intens la reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 1 pentru creşterea performanţei energetice a acestora. În acest an, am finalizat deja lucrările de anvelopare la 14 imobile, iar la alte 25 de blocuri lucrările se află în diferite stadii de execuţie. Mai avem 96 de blocuri care pot fi incluse în acest program şi terminăm de reabilitat termic toate blocurile din Sectorul 1. Finalizarea acestui program este cu atât mai importantă în contextul actual, când traversăm cea mai amplă criză energetică din istorie. În acest context, mi se pare esenţial să venim cu măsuri concrete la problemele fără precedent cu care ne confruntăm în acest domeniu", a scris Clotilde Armand, marţi, pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Potrivit primarului, pe lângă reabilitarea termică a blocurilor, au fost avute în vedere şi alte măsuri pe termen scurt şi mediu de atenuare a efectelor crizei preţurilor energiei şi de reducere a impactului financiar şi social al crizei energetice - instalarea de panouri fotovoltaice pe clădiri publice, programul "Termoficare de la soare", care presupune instalarea de sisteme modulare compuse din panouri fotovoltaice şi pompe de căldură sau despre montarea de staţii de încărcare pentru maşini electrice pe domeniul public.

"Din păcate, toate aceste programe prin care am fi venit în sprijinul locuitorilor Sectorului 1 au fost respinse de mai multe ori de consilierii locali. Vom continua să aducem proiectele pe ordinea de zi a Consiliului Local deoarece vrem să asigurăm stabilitate şi independenţă energetică pentru imobilele din Sectorul 1", a subliniat Clotilde Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.