Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 2 anunță că sunt pregătite 700 de locuri pentru cazarea refugiaţilor din Ucraina

Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunţat, marţi, că 700 de locuri sunt pregătite pentru cazarea refugiaţilor din Ucraina.

El a scris, pe Facebook, că 150 de locuri sunt deja amenajate în centre ale DGASPC şi în cămine de licee. Radu Mihaiu a menţionat că marţi seara sunt pregătite să primească refugiaţi încă 200 de paturi la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti. El a spus că alte 350 de locuri sunt la Direcţia Generală pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar.

Radu Mihaiu a precizat că, marţi dimineaţa, au fost găzduiţi în Sectorul 2 primii cetăţeni străini veniţi din zona conflictului armat din Ucraina, studenţi din India care vor pleca acasă miercuri. El a spus că reprezentanţii Asociaţiei Carusel le oferă acestora o masă caldă marţi seara.

Primarul Sectorului 2 a amintit că 0749065730 este o linie dedicată pentru problemele legate de refugiaţi (email: cmbcci@isubif.ro). De asemenea, el a afirmat că la numărul 031-9798 pot suna cetăţenii care nevoie de ajutor sau care doresc să sprijine autoritatea locală cu produse, donaţii sau voluntariat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.