Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu: Taxa de habitat introdusă de vechea administraţie a fost anulată de instanţă

Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a declarat joi că taxa de habitat introdusă de vechea administraţie a fost anulată de instanţă, potrivit Agerpres.

Citește și: Monica Pop a răbufnit, după ce valul 2 de coronavirus a prins nepregătite autoritățile: De ce nu mai avem producții autohtone și importăm orice?

"Am câştigat procesul privind taxa de habitat. Una din cele mai nocive taxe introduse de vechea administraţie a fost anulată de către instanţă. Pentru cetăţenii sectorului 2 şi pentru bunul simţ este o victorie uriaşă. Pentru primarul sectorului 2, din punct de vedere administrativ, urmează multe nopţi nedormite. În numele cetăţenilor sectorului 2 şi al bunului simţ, vreau să felicit colegii Andrei Panaitescu, Gabriel Waspusch, Marius Pellegrini, Diana Ene, Anda Badea, Antoneta şi Ion Chiricuţă - consilier local USR Sector 2 în mandatul 2016 - 2020 pentru participarea la această acţiune în contencios. Majoritatea lor covârşitoare sunt foşti sau actuali consilieri locali", a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Potrivit acestuia, lupta de doi ani a USR Sector 2 s-a dovedit corectă şi eforturile au meritat. "E clar că a venit cu adevărat timpul schimbării!", a adăugat Radu Mihaiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.