Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 5 a inaugurat Parcul Ferentari / VIDEO

Facebook
Cristian Popescu Piedone

Popescu Piedone și echipa sa din primărie, după o reabilitare care a durat numai două săptămâni. Cetățenii și copiii din zona Ferentari se pot bucura de astăzi de un spațiu de recreere și relaxare prevăzut cu un loc de joacă pentru copii, tren de minifotbal, alei reamenajate și băncuțe noi.

De asemenea, parcul a fost îngrădit și pentru a se evita pe viitor apariția actelor de vandalism și a persoanelor care produc și depozitează ilegal deșeuri, s-a dispus paza permanentă și amplasarea de camere de luat vederi.

Întrucât a fost mulțumit de felul în care au decurs lucrările și de rezultatul final și pentru că ne aflăm într-o zi liberă de duminică, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone i-a invitat pe toți directorii din subordine la finalul inaugurării, la un pahar de bere.

"Vreau să șterg acest stigmat care s-a pus asupra cartierului Ferentari, de zonă rău famată și vreau să-i fac pe locuitorii acestui cartier să ajungă să fie mândri că locuiesc aici.

Am reușit să modernizăm un parc în doar câteva săptămâni. Parcul Ferentari arată acum ca un adevărat loc de joacă, nu mai există coșuri de gunoi ruginite, gropi în asfalt sau gunoaie. Parcul are acum leagăne, tobogane, zonă de fitness, bănci noi, dar și teren de minifotbal. M-am bucurat enorm să văd copiii care mă așteptau în zonă și care mi-au făcut și o surpriză. Cei care ma cunosc știu prea bine că am o slăbiciune când vine vorba de cei mici și gestul lor mă ambiționează să muncesc și mai mult pentru a le asigura un trai decent în acest sector.

Tot ce facem, facem pentru cetățeni și pentru ca lucrările să fie trainice, nu vom tolera actele de vandalism și depozitarea ilegală a deșeurilor. Astfel de acțiuni vor fi sancționate foarte asupru de acum înainte.

Sper să se convingă toți oamenii că am venit să fac treabă cu adevărat în Sectorul 5 și că nu fac totul doar pentru publicitate, așa cum spun unele voci din spațiul public. Suntem abia la început, însă am început bine, iar treaba continuă în Sectorul 5 așa cum veți vedea și pe viitor! Doamne ajută!", a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.