Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea: Campania de dezinfecție continuă! Facem curățenie ca la noi acasă

captura Facebook
dezinfectie stradala

Campania de dezinfecție continuă pentru a patra săptămână consecutiv, implicând peste 500 de persoane și peste 200 de utilaje.

În dimineața aceasta, începând cu ora 7.00, 200 de atomizoare noi au fost puse în funcțiune și predate lucrătorilor Primăriei Sectorului 5 pentru a intensifica operațiunile de dezinfecție a străzilor, trotuarelor, aleilor dintre blocuri, spațiilor pietonale și a grădinilor blocurilor.

400 de operatori și 50 de utilaje acționează în zona 13 Septembrie, Panduri, Tudor Vladimirescu, Sebastian. Substanța dezinfectantă folosită este Bionet A15, avizată de Comisia de Biocide a Ministerului Sănătății, având un puternic efect bactericid, fungicid și virucid, indicat pentru combaterea noului coronavirus și fără efecte adverse pentru oameni, vegetație sau animale de companie.

Primarul Daniel Florea a verificat personal, ca de fiecare dată, modul în care decurge acțiunea de dezinfecție a sectorului,  a subliniat importanța eforturilor depuse de administrația locală și de fiecare lucrător în parte: „ Vă mulțumesc pentru implicare și curaj! Tuturor celor implicați în această amplă campanie le solicit să fie responsabili în continuare, pentru că eforturile noastre sunt pentru binele și sănătatea întregii comunități”  și le-a transmis lucrătorilor principala sa pretenție:  „Faceți dezinfecție și curățenie la fel cum ați face la voi acasă! ”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.