Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 6 al Capitalei anunță întârzieri la lucrările din cinci școli

www.9am.ro
Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, anunță că lucrările din cinci școli nu vor fi gata la timp din cauza constructorilor. Firmele care nu au respectat condițiile din contract vor fi penalizate, precizează primarul, potrivit Mediafax.

Termenul de finalizare a lucrărilor din cele cinci școli din Sectorul 6 al Capitalei este 31 ianuarie. Termenul nu poate fi respectat, a anunțat primarul sectorului, Ciprian Ciucu, care marți a verificat situația de pe șantiere.

Stelian Ion i-a chemat la discuții pe specialiști: Obiectivul ZERO este DESFIINȚAREA SIIJ

„Cinci școli din Sectorul 6 sunt în șantier de prin luna august 2020. Știam situația și primul lucru, dar chiar primul (că tot te întreabă lumea în campanie care e primul lucru pe care îl faci când te duci în primărie) a fost să chem toți constructorii contractați de fosta administrație și să le cer un termen ferm pentru finalizarea lucrărilor. Termenul “ferm” asumat atunci a fost 31 ianuarie 2021. De atunci ne-am văzut constant, și în școli și în ședințe, pentru a monitoriza permanent evoluția lucărilor. De dimineață am fost iar pe teren, să văd cu ochii mei evoluția lucrărilor, împreună cu viceprimarul Alexandru Gâdiuță. Din păcate nu vor fi gata în termenul asumat sau în cel contractual”, a anunțat, pe Facebook, primarul Sectorului 6.

Ciprian Ciucu susține că firmele vor fi penalizate.

„În ceea ce mă privește, am făcut tot ce a ținut de mine ca să nu le lipsească nimic constructorilor. Pe mine scuzele și diferitele motive nu mă încălzesc, sunt genul de primar care, după ce își face partea lui de treabă, dacă cealaltă parte nu și-o face, aplică penalități. Pentru că nici copiii și nici părinții lor nu au nicio vină, iar eu sunt nevoit să cheltuiesc alți bani publici pentru containere. Detest ideea de educație în containere!”, a precizt primarul Ciprian Ciucu.

Ciprian Ciucu i-a solicitat Administrației Școlilor ca până miercuri să-i fie prezentate soluții pentru situația în care școlile se vor redeschide pe 8 februarie. De asemenea, primarul le-a cerut reprezentanților școlilor să facă planificarea cursurilor, astfel încât aceasta să poată fi comunicată părinților înainte de reluarea cursurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.