Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 6 anunță că Primăria este împrumutată până aproape de plafonul maxim

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6 din București, Ciprian Ciucu, anunță că Primăria este împrumutată până aproape de plafonul maxim. El spune că fostul primar a făcut împrumuturile anul trecut, în scop electoral, și anunță că se va concentra pe atragerea de fonduri europene și pe tăierea cheltuielilor inutile.

Primarul Sectorului 6 din București, Ciprian Ciucu, anunță pe Facebook că Primăria este împrumutată până aproape de plafonul maxim. Vina aparține fostului primar care ar fi făcut împrumuturi foarte mari pentru a câștiga alegerile locale, mai spune Ciucu.

Un medic le dă replica celor care critică rapiditatea cu care a fost obținut vaccinul anti-Covid: 'Am trecut de la Sapiens la Homo deus'

„Sectorul este împrumutat până aproape de plafonul maxim pentru lucrările electorale (și de proastă calitate) de anul trecut. Pentru că dorea să arate că face și el ceva, a împrumutat bani mulți, pe zeci de ani de zile, pe care i-a cheltuit o dată. El a plecat, gazonul scump a rămas, trebuie întreținut, iar noi am rămas cu datoriile”, a scris primarul Ciprian Ciucu pe Facebook.

Ca să rezolve problemele sectorului pe care îl conduce, Ciprian Ciucu anunță că va căuta fonduri europene și va anula cheltuielile inutile.

„Voi întări zona de fonduri europene, tai și demufez permanent cheltuielile inutile, contractele fantomă și elimin corupția și risipa. Asta fac! (… ) Vom lua măsuri care ne vor scoate, pe moment, din zona noastră de confort. Unele vă vor afecta direct, altele mai mult, altele mai puțin. Dar toate vor fi în direcția de a ne responsabiliza, civiliza, respecta regulile, avea un spațiu public și servicii de calitate”, a precizat Ciucu.

Primarul mai promite că va anunța public modul în care sunt cheltuiți banii Sectorului 6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.