Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 6 lansează proiectul 'Sport după Școală'

sport dupa scoala sectorul 6

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, lansează astăzi cel mai ambițios proiect național pentru încurajarea activității sportive a copiilor.

 

''Încă de la începutul mandatului, am încurajat elevii din școlile Sectorului 6 să practice sportul pentru a avea un stil de viață sănătos.

După succesul proiectelor:

  • ”Școală după Școală”, prin care mai mult de 6700 de elevi beneficiază de masă caldă gratuită în fiecare zi, devenind cel mai amplu program de acest fel din țară,
  • ”Handbal în Sectorul 6 – Salt spre performanță”, care într-o perioadă scurtă de timp a reușit să atragă sute de elevi, o parte fiind deja selecționați pentru loturile naționale de juniori,
  • ”Cupa Intercartiere – Nana Falemi” la care s-au înscris anual mii de participanți,
  • ”Deschidem curțile școlilor”, prin care toți copiii Sectorului 6 pot face mișcare în aer liber, în siguranță, lângă casă, este momentul să facem și mai mult!

Citește și: Prognoză specială pentru Capitală: Ploi și vânt, cu temperaturi minime de 14 grade

Astăzi, lansez public proiectul ”SPORT DUPĂ ȘCOALĂ”, prin care Primăria Sectorului 6 va pune la dispoziția asociațiilor, cluburilor și federațiilor sportive, CU TITLU GRATUIT, spațiile necesare desfășurării activităților sportive organizate pentru și în favoarea elevilor din Sectorul 6.

Mă aștept ca toate asociațiile și cluburile implicate până în acest moment în astfel de activități să reducă sau chiar să elimine tarifele percepute copiilor din Sectorul 6, pe care îi antrenează, astfel încât sportul să devină cu adevărat un mod de viață.

În acest sens, mâine, 26 septembrie 2019, în ședința Consiliului Local al Sectorului 6, voi solicita votul consilierilor locali pentru a implementa acest proiect, atât de necesar comunității noastre.

Fii și tu alături de mine în acest demers!'', a transmis Gabriel Mutu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.