Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul sectorului 6 menţionează că se fac demersuri pentru a se rezolva problema străzilor fără canalizare

Cotidianul.ro
mutu-gabriel

Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, menţionează că autoritatea locală face demersuri pentru a rezolva problema celor peste 20 de străzi fără canalizare din această zonă administrativă.

"Eu ştiu că sunt undeva în jur de 25 de străzi care au astfel de probleme dintr-un total de aproape 670 de străzi în sector (...). Problema nu ţine doar de ceea ce vrem noi să facem, pentru că există proprietăţi care se suprapun, iar acolo ai o singură variantă - să faci expropriere, lucru pe care îl facem. Avem procedura începută, suntem finalizaţi, de fapt, cu această procedură, am făcut auditul, am făcut expertizele tehnice", a declarat Mutu, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, după semnarea unui acord de cooperare cu Sectorul Buiucani al Municipiului Chişinău.

Citește și: ALERTĂ - Numele lui Mihai Fifor și Ion Mocioalcă apar în dosarul permiselor de port-armă eliberate ilegal în Caraș Severin

Mutu a subliniat că există "interes clar" şi deschidere a autorităţii locale pentru a rezolva aceste probleme.

"Eu cred că locuitorii sectorului 6 sunt mulţumiţi de cele câteva sute de străzi care au fost făcute până acum (...). Atunci când ai, spre exemplu, suprapuneri cu proprietăţi private, singura variantă pe care o poţi face ca să nu ajungi să dai cu subsemnatul pe la Procuratură e să faci expropriere sau să ţi se doneze terenul respectiv. Ce e important e că noi, Primăria sectorului 6, avem această procedură în desfăşurare acolo unde nu am găsit înţelegere, pentru că au fost oameni care pur şi simplu nu au înţeles că e normal să doneze acea bucată care se suprapune (...). Exproprierea o face Primăria Capitalei, în schimb, noi am solicitat împuternicire şi avem toată partea de audit făcută, ştim exact care sunt suprafeţele de teren care se suprapun, astfel încât exproprierea să se facă în condiţii corecte", a adăugat primarul Mutu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.