Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Timișoarei îl CONTRAZICE pe Klaus Iohannis și REFUZĂ să ceară ANCHETĂ privind cei ȘASE morți de la Babeș

Dominic Fritz

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, e convins că cei șase oameni care au murit la Spitalul Victor Babeș din Timișoara nu au murit din cauza unor erori de comunicare așa cum crede președintele Klaus Iohannis. Medicul Virgil Musta, șeful secției de Infecțioase a spitalului a anunțat inițial că cei șase au murit din cauza lipsei locurilor. Președintele Klaus Iohannis a declarat însă că în Timișoara erau locuri la ATI, dar medicii nu discută între ei. Deși spitalul Babeș e în subordinea primăriei, Fritz refuză să facă o anchetă.

Citește și: Poliția Română s-a FĂCUT de RÂS, în cadrul unei operațiuni internaționale: DOAR 11 arme deținute ilegal, GĂSITE de oamenii legii

"Eu nu știu de nicio anchetă și cu siguranță nu voi cere una pentru că cred că suntem dincolo de momentul în care birocrația și hârtiile pot să ne ajute să supraviețuiască oamenii în spitale, situația este serioasă și nu mai sunt locuri la ATI. Eu am un mare semn de întrebare dacă acești morți au fost generați de erori de comunicare, dar nu vreau să mă pronunț mai departe pentru că nu cred că ne face bine. Adevărul este că în ATI la Babeș, din zece pacienți supraviețuiește unul și toți medicii de acolo inclusiv doctorul Musta se duc acolo să salveze vieți, fie în ATI, fie în afara ATI și eu îi sunt foarte recunoscător pentru asta", a declarat Fritz pentru știripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.