Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Timişoarei: 'Municipalitatea a încheiat contracte pentru servicii hoteliere în regim de carantină, care însumează 695 de locuri'

Tion
Nicolae Robu

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat, marţi, că municipalitatea a încheiat contracte pentru servicii hoteliere în regim de carantină, care însumează 695 de locuri, şi pentru cadrele medicale din spitalele aflate în prima linie anti-COVID, cărora le sunt destinate 234 de locuri, potrivit Agerpres.

"Am parcurs procedura de achiziţii publice şi s-au semnat 11 contracte cu unităţi hoteliere. În total, avem 695 de locuri din care 635 sunt în unităţi de carantinare hoteliere, iar restul în unităţi din complexul de carantinare de la Pădurea Verde, amenajat de primărie în containere. (...). Aceste zile s-a finalizat şi achiziţia serviciilor hoteliere pentru personalul medical, fiind semnate şase contracte cu unităţi hoteliere. În total există 234 de locuri de cazare pentru personalul medical", a afirmat primarul municipiului Timişoara.

Citește și: Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

Potrivit edilului, contractele vizează cazarea persoanelor în perioada de carantină, dar nu mai târziu de data de 31 decembrie 2020. Încetarea contractelor se face în momentul ridicării stării de carantină.

Serviciile cuprind cazare, trei mese pe zi servite cu tacâmuri de unică folosinţă, două pijamale şi două perechi de papuci de unică folosinţă, 2-4 litri de apă zilnic, cu utilizarea paharelor de unică folosinţă.

Citește și: Un bărbat din Suceava, aflat la cules de sparanghel în Germania a murit

"Contractele semnate, cu TVA inclus, sunt pentru spaţiul de carantinare (...) precum şi pentru pensiuni de cel mult două şi trei stele. Preţul maxim este de 300 de lei/persoană/zi, pentru că atâta permite ordonanţa militară care a reglementat acest aspect", a mai menţionat primarul Nicolae Robu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.