Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul unui municipiu demisionează! E un lider PSD

primar

Unul dintre primarii PSD a luat o decizie radicală: a anunțat că demisionează din funcția pe care o deține. Este vorba despre primarul municipiului Bârlad, Constantin Constantinescu

El a anunțat că urmeazã ca, de la 1 Martie, sã demisioneze. “Da, este adevãrat cã intentionez sã mã retrag. Voi face anuntul în fata Consiliului Local, la sfârsitul lunii. Sãnãtatea si viata mea, linistea familiei mele sunt mai importante decât orice pe lumea asta. Organismul se resimte, inima îmi joacã feste, am nevoie de liniste. Am refuzat sã cred initial, dar trebuie sã iau în serios avertismentele doctorilor care mi-au spus cã orice stres îmi poate fi fatal. Nu e cazul sã mã omor cu zile”, a declarat primarul Constantin Constantinescu.

Ieri, primarul Titi Constantinescu a fãcut o “vizitã” la Parchetul de pe lângã Curtea de Apel Iasi, unde se aflã în lucru un dosar privind comiterea infractiunii de conflict de interese, dosar în care acesta a fost deja anuntat cã s-a început urmãrirea penalã împotriva sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.