Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele 10.000 de abonamente la Untold 2019 s-au vândut în mai puțin de un minut

ziardecluj.ro
untold

Primele 10.000 de abonamente la cea de-a cincea ediție a festivalului Untold de la Cuj-Napoca, care se va desfășura în perioada 1 – 4 august 2019, s-au vândut în mai puțin de un minut. Organizatorii au decis suplimentarea cu încă 5.000 de abonamente, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Untold transmis, miercuri, interesul fanilor pentru achizionarea de abonamente a fost unul extrem de mare.

”Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2019 au fost vândute, miercuri, în mai puțin de un minut de la punerea lor în vânzare. Pentru că interesul a fost unul extrem de mare, organizatorii au decis să ofere fanilor un minut în plus pe pagina de cumpărare, timp în care, încă 5.000 de fani și-au achiziționat abonamentul pentru festival. Deși inițial organizatorii au anunțat că vor fi puse în vânzare doar 10.000 de abonamente, la ora 14.00, când s-a dat startul vânzărilor, zeci de mii de fani așteptau să-și asigure locul pentru al cincilea capitol Untold, ediție aniversară. Astfel că, în mai puțin de 3 minute, peste 15.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocaţi fani”, se arată în documentul citat.

Organizatorii UNTOLD vor anunța, în perioada următoare, data la care se va lansa o nouă rundă de abonamente.

Abonamentele s-au vândut, miercuri, la prețul special de 99 de euro plus taxe, prețul final al abonamentelor urmând să fie de 169 de euro plus taxe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.