Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele decese în focarul de la Făget, oraș băgat în carantină: 2 oameni au murit, iar numărul infectaţilor a crescut cu 5

Black News
coronavirus sicriu pandemie

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus din focarul de la Făget a ajuns la 52. Situaţia se complică odată cu procesarea rezultatelor de la laborator. Autorităţile încep operaţiunile de dezinfectare a spaţiilor publice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Făgetul este primul oraş din România care a intrat în carantină, după noua lege şi totodată, aici este cel mai mare focar de infecţie cu COVID-19 de la nivelul judeţului Timiş.

Citește și: Lovitură pentru Statul Român! Un membru al clanului Corduneanu vrea bani, după ce a fost achitat de instanță

Direcţia de Sănătate Publică Timiş monitorizează evoluţia situaţiei din zonă care este într-o dinamică continuă.

S-a luat legătura cu medicii de familie pe raza localităţii care au fost cooptati cu contactarea şi monitorizarea din punct de vedere medical a contacţilor izolaţi la domiciliu şi acordarea asistenţei medicale a populaţiei din zona respectivă.

În paralel, primarul din Făget a început să distribuie măşti gratuite, atât în oraş, cât şi în cele trei sate aparţinătoare, pentru care s-a impus de asemenea, carantina: Colonia Mică, Bichigi şi Temereşti. În primă fază, edilul va împărţi 15.000 de măşti de protecţie, primite de la Consiliul Judeţean Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.