Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele declarații ale femeii care i-a luat locul lui Adrian Streinu-Cercel: 'Nu trăim vremuri foarte liniştite'

media.cancan.ro
Adriana Pistol

Noul şef al Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID-19 din cadrul Ministerului Sănătăţii, dr. Adriana Pistol, spune că numirea este o provocare, pentru că „nu trăim vremuri foarte liniștite”.

Noul şef al Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID-19 din cadrul Ministerului Sănătăţii este medicul Adriana Pistol, care a fost până acum directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică.

Citește și: Vor apărea noi reguli! Cum vor arăta restaurantele atunci când vor fi redeschise

„Întâi de toate să setăm care sunt priorităţile acestei Comisii, este o Comisie știinţifică, şi să analizăm toate domeniile pe care le considerăm prioritare, astfel încât să facem nişte propuneri concrete Ministerului Sănătăţii (...). Garantat, fiecare dintre specialităţi a identificat deja nişte nevoi”, a spus dr. Adriana Pistol.

Noua șefă a Comisiei spune că numirea este o provocare, scrie mediafax.ro.

Citește și: Ludovic Orban, vești despre vaccin: Este în curs de pregătire un nou produs care va fi lansat pe piață

„(Numirea reprezintă – n.r.) o responsabilitate morală întâi de toate, mai ales că în componenţa acestei Comisii se află profesonişti de marcă, şi, sigur că îmi înţeleg rolul înainte de toate, pe lângă aportul pentru că sunt epidemiolog, în primul rând organizatoric şi de coordonare a unui grup de oameni care or să-şi exprime opiniile profesionale, aşa văd această Comisie. (...) Este o provocare, nu trăim vremuri foarte liniştite, noi lucrăm aici la Institutul Naţional aproape full time, orice altă provocare poate fi uneori aşa un pic disturbatoare, dar până la urmă este ceva ce este normal”, a mai spus Adriana Pistol.

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sănătății, după ce în presă a apărut planul care prevederea izolarea timp de mai multe săptămâni a persoanelor vârstnice, a anunțat ministrul Nelu Tătaru.

Citește și: Marcel Vela aduce vești proaste! Ce se întâmplă cu nunțile în lunile următoare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.