Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele declaraţii ale lui Gigi Neţoiu după eliberare: 'Am fost la un pas de moarte'

Fostul patron al Universităţii Craiova a părăsit aseară penitenciarul din Timişoara, după ce Tribunalul Mehedinţi a respins recursul procurorilor la decizia de eliberare condiționată.

Detalii aici: Gigi Neţoiu, eliberat condiţionat: Decizia este definitivă

Veste bună primită ieri dimineaţă de Gigi Neţoiu: după 1 an, 9 luni şi 20 de zile, fostul şef al Craiovei a fost eliberat. "Comandantul" nu se mai afla în spatele gratiilor, ci într-un spital din Timişoara, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, după de în urmă cu 11 zile a suferit un infarct în penitenciarul din Severin. În vîrstă de 56 de ani, Neţoiu va mai rămîne 3 săptămîni internat la secţia de cardiologie de la Spitalul Militar din Timişoara.

Citeşte şi: Socant. Care este cel mai cautat cadou de Craciun in SUA / VIDEO

"E destul de greu pentru mine pentru că vin după un infarct, dar acum sînt liber şi sînt foarte fericit. Sînt mîhnit că DNA-ul ne priveşte mai rău ca pe criminali, violatori sau ca pe cei care transportă şi se ocupă cu comercializarea drogurilor. Am avut colegi în puşcărie care au făcut viol, cu tîlhărie şi sînt acasă de 2 luni! E regretabil după ce-am contribuit mult la ce înseamnă business și nu am avut datorii la stat niciodată! Mă bucur că am ieşit de acolo, că am scăpat de un infarct cu patru replici. Am trecut razant pe lîngă moarte! Am scăpat doar cu ajutorul lui Dumnezeu şi pentru asta Îi mulţumesc", a spus Neţoiu după eliberare pentru DolceSport.

Dar ce a făcut Comandantul după gratii? "M-am uitat la televizor la multe meciuri şi am observat că nivelul fotbalului nostru a scăzut teribil în ultima vreme", a mai spus Gigi Neţoiu pentru cei de la dolcesport.

Citeşte şi: Decizie definitiva in cazul principalului actionar de la Colectiv. Ramane sau nu in arest?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.