Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele declaraţii ale lui Reghe după revenirea la Steaua: 'Locul echipei e în Ghencea'

Primele declaraţii ale lui Laurenţiu Reghecampf după revenirea la Steaua. Reghe a susținut astăzi prima conferință de presă după revenirea la Steaua. Întrebat dacă va colabora cu Rădoi, Reghe a evitat un răspuns tranșant: "Voi lucra direct cu patronul. Și cu MM cînd va reveni". Apoi, a încercat s-o mai dreagă: "Dacă vor fi și alți colaboratori, cu atît mai bine".

De asemenea, a dat de înțeles că își dorește ca proiectul Pitești să se termine cît mai repede, iar echipa să revină în Ghencea.

”Steaua prezintă în continuare un interes pentru toată lumea. Ne gîndim să reducem distanța față de Astra și să vorbim mai puțin. Dialogurile de la distanță nu își au rostul pentru noi. Obiectivul nostru este cîștigarea campionatului.

Sînt bucuros că am ajuns la Steaua. Cu siguranță MM va fi lîngă noi în cel mai scurt timp. Încercăm să regăsim succesul pe care l-am avut în primul mandat. Totul trebuie luat pas cu pas”.

”Sunt sigur că fanii vor veni lîngă echipă și problemele clubului se vor rezolva. Din cîte știu se lucrează intens pentru rezolvarea litigiului cu armata și pentru ca noi să revenim în Ghencea”.

”Nu vreau să citesc presa zilele astea pentru că-mi sare în ochi clasamentul și nu vreau asta. Sînt convins că vom putea să îndreptăm lucrurile foarte repede și că vom reveni unde ne este locul”.

”Voi face tot ceea ce trebuie ca echipa să dea randament maxim. Jucătorii știu foarte bine că ne dorim să facem performanță. Ei au nevoie de odihnă, antrenament și ședințe tehnice și trebuie să înțeleagă că Steaua înseamnă altceva, nu ce e acum”.

”Cu siguranță vom avea o echipă mult mai puternică în play-off și vom sta mult mai liniștiți. Nu cred că avem cum să ratăm primele șase echipe”.

"Nu mă întrebați acum despre transferuri. E prea devreme, nu e momentul".

”Ce a fost în trecut a rămas acolo. Relația mea cu Gigi Becali se bazează pe foarte mult respect și încredere. Îl așteptăm și pe MM lîngă noi. Staff-ul meu va ajuta echipa să aibe rezultate excelente din nou”.

”Toți oamenii care activează în club își doresc să revenim în Ghencea. Problemele se vor rezolva. Știu sigur asta. E doar o chestiune de timp”.

”Nu știu încă ce jucători noi vom aduce. Vom vedea în perioada următoare de ce avem exact nevoie, și ne vom întări. A văzut toată lumea ce lipsește. Știm ce avem de remediat și o vom face”.

”Eu voi lucra direct cu patronul echipei și cu MM cînd va reveni. Dacă vor fi și alți colaboratori, cu atît mai bine. Lucrez cu toată lumea.”

”Pentru meciul de duminică pregătim mai multe schimbări, printre care și mentalitatea. Din păcate Filip și Guilherme sînt suspendați pentru meciul cu Craiova. Muniru își revine încet-încet. Vom alinia o echipă puternică dumincă. Și noi și Craiova, avem nevoie de puncte”.

”Oamenii trebuie să înțeleagă că locul Stelei e în Ghencea. Ea merită acest lucru”.

”Sperăm să aducem fanii înapoi la stadion prin jocul practicat. Sînt sigur că atunci cînd ne vom întoarce la București lumea va reveni la meciurile Stelei", a declarat azi antrenorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.