Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele declarații ale Reginei Camilla despre Kate Middleton, după anunțul diagnosticului de cancer al Prințesei - Ce mesaj a transmis

gettyimages.com
Regina Camila

Cu câteva zile în urmă, Kate Middleton a dezvăluit că a primit diagnosticul unei forme de cancer. La șase zile de la această declarație, Casa Regală a furnizat noi informații. De această dată, Regina Camilla a oferit o primă reacție cu privire la situația medicală dificilă cu care se confruntă Prințesa de Wales.

Ce a spus Regina Camilla?

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a vizitat, în cursul zilei de miercuri, 27 martie, orașul Shrewsbury, unde s-a întâlnit cu două surori tinere care au făcut postere pentru Kate decorate cu inimi și stele. Harriet și Lois Waterston, în vârstă de 10 și 6 ani, au întrebat-o pe regină dacă vrea să le transmită prințesei.

Le-a spus că îi va da lui Kate cadourile lor și a remarcat: "Știu că Catherine este încântată de toate urările frumoase și de tot sprijinul." Fata mai în vârstă și-a cerut scuze și a spus: "Îmi pare rău că sunt un pic încrețite", dar Camilla a răspuns: "Le voi lua cu grijă și ne vom asigura că ea știe că vin".

Kate a anunțat vineri, 22 martie, într-un videoclip emoționant, că se tratează de cancer și că în prezent urmează un tratament de chimioterapie care a început în februarie. Ea a fost internată în spital pe 16 ianuarie pentru o intervenție chirurgicală abdominală care a fost confirmată ca fiind de succes, relatează Mirror.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.