Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele echipe calificate în optimile Cupei României: Ce surprize au avut loc

cupa romaniei

CSM Râmnicu Vâlcea (Liga a II-a) - (+) ACS Poli Timişoara 0-2

Au marcat: Curtean '6 (penalti), Llorente '27

CSMS Iaşi s-a calificat cu emoţii în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, marţi seara, după ce a învins formaţia de ligă secundă ACS Berceni cu 4-2, la loviturile de departajare, în deplasare, într-un meci din şaisprezecimile de finală ale competiţiei în care scorul a fost egal, 1-1, atât la finalul celor 90 de minute, cât şi după 120 de minute.

La loviturile de departajare au ratat ambii marcatori, Golubovic şi Dobre, eroul ieşenilor fiind portarul italian Caparco, după ce a apărat şuturile lui Dobre şi Fâşie. Pentru oaspeţi au înscris Enescu, Vasile Gheorghe, Piccioni şi Mihalache, iar pentru ACS Berceni au transformat Neagu şi Cioranu.

CFR Cluj s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, marți seara, grație victoriei reușite pe terenul formației de ligă secundă CS Balotești cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), după prelungiri.

Unicul gol al partidei a fost semnat de atacantul camerunez Leo Beleck (112).

ASA Târgu Mureș s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, marți, după ce a învins în deplasare formația de ligă secundă ACS Bucovina Pojorâta cu scorul de 4-1 (2-0).

ASA, la primul meci cu italianul Cristiano Bergodi pe banca tehnică, s-a impus fără probleme în fața unei nou-promovate în eșalonul secund, prin golurile marcate de bulgarul Miroslav Manolov (2, 72), Gabriel Mureșan (29) și Mircea Axente (83).

Pentru Bucovina a punctat Cornel Căinari (88), în timp ce Valentin Buhăcianu a irosit un penalty în minutul 14.

FC Viitorul 2 Constanța, echipă de liga a treia, a reușit o spectaculoasă calificare în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, marți, după ce a învins formația de eșalon secund Academica Clinceni, la Ovidiu, cu scorul de 2-1 (0-1).

Oaspeții au deschis scorul prin Benjamin Kuku (41), dar echipa a doua de seniori a Academiei Hagi a egalat după pauză prin Răzvan Marin (47), iar juniorul Robert Grecu (78) a reușit golul victoriei.

Pandurii Târgu Jiu s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, marți, după ce a întrecut echipa de ligă secundă UTA Bătrâna Doamnă cu 3-1 la loviturile de departajare, într-un meci disputat la Arad în care scorul era egal, 1-1, atât după 90 de minute, cât și după 120 de minute.

Pandurii a deschis scorul rapid, prin Cristian Săpunaru (9), la debutul său oficial, dar gorjenii nu au forțat și UTA a restabilit egalitatea pe finalul timpului regulamentar, prin Marius Curtuiuș (87).

Niciuna dintre formații nu a reușit să marcheze în prelungiri, iar la loviturile de departajare portarul oaspeților a fost artizanul calificării, David Lazar apărând trei șuturi (Manea, Michel, Hlistei). Pentru UTA a marcat doar Bogdan Burlă, iar pentru Pandurii au transformat Nistor, Ungurușan și Nicoară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.