Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele efecte concrete ale PNRR: Bugetul județului Ilfov crește cu 30%

Reddit
bani cumul pensie salariu

Bugetul judeţului Ilfov creşte cu 31% datorită a două proiecte aprobate pentru finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).  Reprezentanţii CJ Ilfov au scris, luni, pe Facebook, că în urma ultimei şedinţe a acestui for a fost rectificat bugetul local al Ilfovului pe 2023 în sumă totală de 544.318.286 de lei.

Bani pentru spitale și gestionarea deșeurilor

Conform surselor citate, Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea a primit o finanţare de 14.300.929 de lei pentru dotarea ambulatoriului. Vor fi achiziţionate echipamente care să uşureze activitatea personalului din ambulatoriu şi să permină realizarea unui act medical la standarde înalte, cum ar fi: aparate ecograf pentru pediatrie, onco-ginecologie, ATI, chirurgie, urologie, cardiologie şi endocrinologie, sistem de histeroscopie diagnostic, aparat pentru neuroreabilitarea robotică a membrelor superioare şi inferioare, aparat anestezie, monitor funcţii vitale, sistem video endoscopie digestivă cu electrocauter cu argon - plasmă coagulare.

Proiectul "Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Ilfov" (SMID) a primit 114.314.759 de lei pentru implementare, fiind vorba despre investiţii pentru colectarea separată şi transportul deşeurilor reciclabile. Valoarea totală a investiţiei pentru prima componentă a SMID este de 190.270.525 de lei, au adăugat reprezentanţii CJ Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.