Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele imagini de la DEZASTRUL de la nunta la care o balustradă s-a rupt, cu zeci de oameni: Planul roșu a fost activat, 18 dintre ei sunt răniți - FOTO

UPDATE 18 victime, din care 2 cu ajutor ambulator, 3 victime de cod roșu, restul cod galben. Toate cele 16 victime sunt în ambulanțe și sunt spre Toplița unde se va face triajul. Cele 2 victime cu ajutor ambulator sunt persoane de sex feminin care s-au prezentat cu autoturisme personale la UPU Piatra Neamț.

Autorităţile din judeţul Neamţ au activat planul roşu de intervenţie în cazul unui incident petrecut duminică seara la o nuntă organizată la o pensiune din localitatea Durău, mai multe persoane participante la eveniment având de suferit în urma ruperii balustradei de la terasa unităţii, informează IGSU.

"Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie", precizează sursa citată.

Citește și: Ingrid Mocanu șterge pe jos cu Alexandra Lăncrănjan, procurorea Tel Drum. Ce acuzații grave îi aduce

La faţa locului au fost trimise de urgenţă două ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi 7 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Un elicopter SMURD a fost prealertat în sprijin, mai menţionează informarea IGSU.

Potrivit IGSU, din informaţiile deţinute până la acest moment, 14 dintre persoanele surprinse au fost rănite, 3 dintre acestea mai grav, cu diverse politraumatisme.

Citește și: Lidl a dat lovitura! Ce urmează să lanseze gigantul german

Misiunea este in dinamica, iar echipajele medicale efectueaza evaluarea celor implicaţi în acest incident, la faţa locului.

În sprijinul echipajelor care intervin, au fost trimise în sprijin: o autospecială pentru transport personal şi victime multiple ( cu medic) de la ISU Bacău, un echipaj de prim-ajutor de la ISU Harghita, un echipaj de prim -ajutor de la ISU Botoşani şi 2 ambulanţe SMURD de la ISU Suceava. De asemenea, o ambulanţă a Serviciului Judeţean Suceava se deplasează spre locul producerii incidentului.

Citește și: Suma este astronomică! Cât ar fi cerut Daniela Crudu pentru o partidă de sex .

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.