Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele imagini de la locul prăbușirii avionului cu 150 de oameni la bord / VIDEO

Preşedintele francez, Francois Hollande, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, şi premierul spaniol, Mariano Rajoy, se vor deplasa miercuri în zona prăbuşirii avionului companiei Germanwings, în sud-estul Franţei.

Printre persoanele aflate la bordul avionului companiei Germanwings erau 67 de cetăţeni germani, 45 de spanioli, zeci de turci şi cel puţin un belgian.

Prăbuşirea avionului Airbus de tip A320, având la bord 150 de persoane, este în acest stadiu un accident şi orice altă teorie ar fi o speculaţie, a declarat marţi un reprezentant al Lufthansa.

'În acest stadiu, noi considerăm că este vorba de un accident şi orice altă ipoteză ar fi o speculaţie', a declarat Heike Birlenbach, vicepreşedinte al companiei pentru vânzări şi servicii în Europa, în cadrul unei conferinţe de presă la Barcelona, potrivit AFP.

Avionul Airbus de tip A320 implicat în accidentul de marţi din Alpii francezi aparţinea companiei Germanwings, care este filiala low-cost a Lufthansa. Aparatul decolase în cursul dimineţii de pe aeroportul El Prat din Barcelona şi se îndrepta spre Dusseldorf.

Anterior, directorul general al Germanwings, Thomas Winkelmann, a declarat că aparatul a fost corect întreţinut şi că vechimea de 24 de ani a avionului nu poate fi o cauză a accidentului.

În ceea ce priveşte ipoteza unui posibil act terorist, oficialităţi germane au afirmat că nu există dovezi în acest sens, în timp ce guvernul francez a declarat că nu exclude nicio teorie, scrie agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.