Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele incidente electorale înainte de scrutin: Un focar Hepatita A sabotează alegerile la o secție de votare

Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri vot

Procesul de electoral de la o secție de votare din Brașov pus sub semnul întrebării. Buna desfășurare a alegerilor la Secția de Votare numărul 8, este tulburatăde izbucnirea unui focare de Hepatită A, printre elevi. Cadrele medicale au ascuns infecția deși 7 copii au fost intervați săptămâna aceasta la Spitalul de Boli Infecțioase cu spmptomele bolii. După ce părinții copiilor au alertat autoritățile s-a declansat în această dimineată un control în școală. "Este o totală inconștiență să ascunzi o asemenea infecție. Trebuia declarat cazul inediat ce existau suspiciuni. Ecum este foarte târziu să mai preântâmpinăm ceva. Probabil în zilele următoare vor apărea noi cazuri" , ne-a declarat Sorin Susani, șef Corp de Control ANPC.

Duminică, Scoala Generală numărul 12 va găzdui mai multe Secții de Votare. Toți alegătorii care vor intra în secțiile de votare de la școala generală numărul 12 vor fi expuși la infectia cu Hepatita A.

Citește și: EXCLUSIV - Reorganizarea guvernului Ludovic Orban: noile superministere înființate prin ordonanță de urgență / DOCUMENT INTEGRAL

Este vorba despre alegătorii care sunt arondați Secției 8 de votare, de care aparțin o bună parte astrăzilor din centrul Brașovului.

"Am dispus efectuarea în regim de urgență a unei dezinfecții, pentru a nu-i expune pe alegători, din păcate nu mai este timp. Rămăme să-i avertizăm pe Brașovenii care vor veni la vot la această secție de votare să-și ia singuri măsuri de precauție", ne-a declarat surse implicare în operațiunile de control a infecției cu Hepatita A de la Școala 12 Brașov.

Echipele de control vor sesiza Biroul Electoral Județean pentru a se dispune măsuri în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.