Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele reprezentaţii ale comediei dinamice 'Bigamul... după 20 de ani' la Sala Atelier a Teatrului Mic

teatrulalba.ro
teatru sala alba

Primele reprezentaţii ale comediei dinamice "Bigamul... după 20 de ani", de Ray Cooney, în regia artistică a lui Gelu Colceag şi scenografia Ioanei Pashca, vor avea loc pe 18 şi 25 septembrie, la Sala Atelier a Teatrului Mic.

Potrivit unui comunicat al Teatrului Mic, transmis marţi AGERPRES, în rolurile principale evoluează actorii: Claudiu Istodor, Vlad Corbeanu, Simona Mihăescu, Ana Bart, Vlad Logigan/ Rareş Florin Stoica, Claudia Prec/Silvana Mihai, Viorel Cojanu.

Reprezentaţia programată în data de 16 octombrie, de la ora 18,00, se va juca în cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara în perioada 11 - 24 octombrie.

Biletele pentru următoarele reprezentaţii - programate în datele de 10, 16, 30 şi 31 octombrie - pot fi achiziţionate atât online, de pe platforma www.bilet.ro, cât şi direct de la casele de bilete ale Teatrului Mic: Sala Studio - Gabroveni 57 şi Sala Atelier - Constantin Mille 16.

Spectacolul aduce în prim plan încurcăturile şi situaţiile mai mult decât amuzante provocate de taximetristul John Smith atunci când încearcă să păstreze aparenţele de soţ şi tată devotat celor două familii aflate în două cartiere distincte din Londra.

Scrisă de faimosul dramaturg şi actor britanic Ray Cooney, piesa "Bigamul" a înregistrat un succes uriaş pe scenele teatrelor din Europa şi din America şi a fost nominalizată în anul 2002 la Premiile Olivier. Pe scena Teatrului Mic, "Bigamul" a mai cunoscut o montare de succes în anul 1993, în regia lui Ioan Cristian, cu Dan Condurache, Mihai Dinvale şi Dana Dembinski- Medeleanu în rolurile principale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.