Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele rezultate ale alegerilor parlamentare vor fi pe STIRIPESURSE.RO: CURS-Avangarde realizează duminică singurul sondaj exit-poll

Проспект Запорожье
exit-poll

La fel ca la alegerile prezidenţiale din 2019 şi alegerile locale din 2020, Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS, în parteneriat cu Avangarde, realizează singurul exit-poll de la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

La ora 21.00, la închiderea urnelor, STIRIPESURSE.RO va prezenta în exclusivitate online rezultatele sondajului de timp exit-poll, concomitent cu prezentarea acestora la Antena 3.

Pe tot parcursul zilei de duminică, STIRIPESURSE.RO va prezenta date în timp real de la alegerile parlamentare: desfăşurarea procesului de vot, prezenţa la vot, declaraţii la ieşirea de la urne şi primele date de tip exit-poll.

Sondajul de tip exit-poll CURS-Avangarde este singurul autorizat de Biroul Electoral Central care se va desfăşura în teren, în ziua votului, prin interviuri în faţa a sute de secţii de votare din toată ţara.

Rezultatele parțiale oferite la ora 21.00, valabile pentru ora 19.00, și rezultatele finale de la ora 23.00, valabile pentru ora 21.00, nu vor cuprinde și voturile venite din diaspora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.