Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele rezultate ale necropsiei politicianului ucis. Ce au descoperit legistii?

blasescu

Legistii au ajuns la primele rezultate ale necropsiei lui Mihail Balasescu. Acestia au descoperit ca politicianul a avut parte de clipe ingrozitoare inainte de moarte. Socrul sau l-ar fi batut cu bestialitate, i-ar fi legat mainile la spate si i-ar fi pus un claus in gura sa nu poata tipa de durere sau dupa ajutor. Legistii sustin ca au gasit semnele unor lovituri puternice pe tot trupul victimei, car ein final a fost ucisa prin strangulare, potrivit Romania TV.

Legistii urmeaza sa faca si un set de analize toxicologice.

Politistii il cauta de trei zile pe fostul socru al lui Mihail Balasescu, acesta fiind, principalul suspect in cazul de omor. Fiica acestuia a gasit cadavrul, insa tatal ei a disparut de la domiciliu.

Citeste si: Ipoteză halucinantă lansată de apropiații politicianului legat și omorât în bătaie!

Balasescu a fost chemat de respectivul barbat la o discutie, iar ca locatie a fost aleasa comuna Bragadiru. La inceput discutia a fost una calma, insa pe parcurs lucrurile au degenerat, iar Mihai Balasescu a fost ucis. Criminalul ar fi sunat la Politie sa anunte crima, insa pana vineri noaptea la 23.30 nu fusese prins.

Politicianul a fost gasit mort, acoperit cu o patura, in locuinta unei rude a uneia dintre fostele sale sotii. O echipă de politisti din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov si criminalisti au inceput cercetarea la fata locului. Potrivit anchetatorilor, din primele investigaţti, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violenta. Mihail Balasescu a fost secretar general adjunct al PNL in perioada in care Crin Antonescu a fost presedintele partidului.

Luni trupul neinsufletit va fi depus la capela cimitirului Ghencea, unde va fi înmormântat marţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.